Over ons
Over ons
Drive is er voor de zakelijke markt. Voor medewerkers die tijdelijk een goede auto nodig hebben, tegen een aantrekkelijk tarief. Met enkel de nieuwste modellen duurzame auto’s, ben je bij Drive aan het juiste adres.

Drive is een onderdeel van Starcar Europa Service Group

Drive loopt voorop in de markt met auto abonnementen. Zo scherp geprijsd ga je nergens anders vinden.

Ontdek een wereld van duurzaamheid, innovatie en ultiem rijplezier, terwijl je jouw ecologische voetafdruk verkleint. Met onze vloot van hypermoderne elektrische en hybride auto's, geven we je de sleutel tot een nieuwe manier van autorijden.

Wij begrijpen dat elke automobilist uniek is, daarom hebben we een vloot samengesteld die aan al je behoeften voldoet. Geniet van de nieuwste technologieën, luxueuze interieurs en adembenemende prestaties, allemaal terwijl je de CO2-uitstoot minimaliseert. Onze auto's zijn zorgvuldig geselecteerd om je een glimp te geven van de diverse mogelijkheden die duurzaam autorijden te bieden heeft.

Als onderdeel van Starcar Europa Service Group is Drive een bekende en betrouwbare speler in de markt. De groep weet álles van lange- en kortetermijnverhuur, en is koploper in flexibele mobiliteit. Met een abonnement van Drive, ben je met vertrouwen en zorgeloos op weg!

Onze voordelen

Duurzaam
Kies uit een aanbod van voornamelijk elektrisch en hybride auto’s
Voordelig
Scherp geprijsde zakelijke auto abonnementen
Flexibel
Geen langdurige verplichtingen, geen gedoe. Om de 3 maanden krijg je de kans om je wagen gratis om te wisselen en een ander voertuig uit te proberen.

Onze populaire modellen

Graag meer informatie?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.